Beoordelingen van Mr. Sushi Hilversum

Recente recensies van Mr. Sushi Hilversum

4 sterren na 452 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd zeer smakelijk en snel bezorgd.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

perfecte sushi... mooi opgemaakt... lekkere verse vis, gember en wasabi in goede hoeveelheid erbij ( en sojasaus natuurlijk ) mooie korting ook ( 15% januariactie ) prijskwaliteit verhouding voortreffelijk. Kwam wel half uurtje later dan afgesproken, maar is keurig over gebeld door vriendelijke dame die uitlegde dat er even geen fietser was.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer Top

, 17-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers eten en netjes op tijd. Zelfs de soep kwam warm aan. Ga er zeker weer bestellen.

, 16-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi

, 16-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Anders dan ik gewend ben duurde de bezorging 1,5 uur

, 16-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, secuur en smullen.

, 15-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben meer dan een uur moeten wachten op de bezorging

, 15-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mr. Sushi op de Gijsbrecht is de beste Sushibakker van Hilversum.

, 14-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bestelling afgehaald en was op tijd klaar. Sushi was heerlijk.

, 14-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was onverwacht snel bezorgd (vorige keer was het denk ik ontzettend druk). Kwaliteit was perfect, heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere sushi en sashimi. De soft shell is een aanrader en de sashimi heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Van bestellen tot bezorgen duurde ruim een uur.

, 12-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd smaakvol en vers. We bestellen altijd onze sushi bij jullie!

, 07-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vertrouwde snelheid en kwaliteit.

, 07-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Allebei ziek geworden van de sushi afgelopen vrijdag.. Super jammer want we bestellen vaker & hebben dit nog nooit gehad!

, 07-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, vers en het ziet er altijd prachtig uit. Bezorging ook altijd prima in orde.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

hartstikke fijne bezorging

, 06-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond de saus van de foe yong hai niet lekker van smaak. Beetje waterig.

, 05-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Juist als wij aangeven iets extra’s te willen, bijv. 2 i.p.v. 1 bakjes sojasaus gaat dit vaak fout. Alsof de extra meldingen niet goed doorkomen. Terwijl er dan soms wel genoeg eetstokjes voor een heel jaar bij zitten. Maar... weer erg lekker gegeten!

, 02-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi, maar te veel rijst. Sojabonen waren een hoop met hele kleine boontjes er in. Niet echt waar voor je geld

, 02-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snelle bezorging, alles netjes verpakt en lekker vers. smaakte heerlijk!! voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Only feed back I have is needing to pay to swap an ingredient for another. Not everyone likes exactly what’s in the mix so asking for a swap shouldn’t require extra costs.

, 02-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger kwam te laat dan aangegeven, terwijl bestelling al veel eerder op de dag was geplaatst.

, 01-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima verse sushi en de bestelling stond keurig klaar toen we die kwamen ophalen.

, 01-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op de doorgegeven tijd bezorgd en dat nog wel met oud en nieuw. De sushi was zoals altijd weer heerlijk en de warme gerechten ook warm bezorgd. Top kwaliteit, top bezorging!

, 30-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima.

, 26-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

uitstekend van kwaliteit en op tijd bezorgd.

, 25-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel fijn dat er nog nog bezorgd kon worden op Kerstavond, zelfs na de officiële bezorgingstijd! Daardoor konden we ondanks vliegvertraging nog genieten van jullie heerlijke sushi...

, 25-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten werd netjes op tijd bezorgd en kwaliteit eten was goed. Hier gaan we weer vaker bestellen

, 25-12-2018

Kwaliteit:

Rating

, 25-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi en sashimi. Keurig aangeleverd met zelfs nog een gelukszoeker erbij op kerstavond!

, 25-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd super kwaliteit! En echt stipt op tijd geleverd. Beste Sushi van Hilversum als het mij gevraagd wordt.

, 24-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal vind ik het lekkerder smaken en verser. We bestellen best regelmatig. Maar slecht is het nooit.

, 23-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal altijd zeer tevreden, echter kwam het eten dit keer bijna 25 minuten te laat waardoor het eten koud was. Daarnaast viel de sushi uit elkaar (dit is nog nooit eerder gebeurd). Ik hoop dat het eenmalig was, want wij bestellen graag onze suhsi bij jullie.

, 22-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was waarschijnlijk druk want hebben bijna 1,5 uur op de bestelling gewacht, de loempia’s waren koud en sushi was verfomfaaid! Jammer want we hebben wel beter gehad!

, 22-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was heerlijk en de checken curry was veel te waterig

, 21-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Soep was lekker warm. Californië rollen heerlijk.

, 20-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en bezorgd op de afgesproken tijd, top!

, 19-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Razendsnel bezorgd, topkwaliteit!

, 17-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima.

, 17-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

nu al de 3e keer op rij dat er gebeld wordt dat het druk is en de bestelling iets later bezorgd wordt.... Helaas is het ook te merken aan de kwaliteit van de sushi/eten.. het is lauwwarm en wat ons betreft ook minder smaakvol als anders. Super natuurlijk als het goed gaat met een bedrijf maar zorg niet dat het je ondergang wordt! Neem personeel aan of minder bestellingen....

, 17-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was erg lekker evenals de terryaki. De bezorging was erg vriendelijk en accuraat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfecte bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima gerechten op turbo-snelheid bezorgd!

, 12-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer tevreden. Altijd super aardige bezorgers!

, 09-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer ruim 2 uur gewacht op een bestelling. Erg vervelend weer. Om 5 uur besteld en ruim na 7 uur geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Bestellen ging gemakkelijk.

, 07-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi

, 06-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was op tijd klaar ondanks de drukte. Zoals altijd superlekker.

, 06-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beetje jammer als je om 16u besteld om 18:45u te bezorgen en het wordt om 19:45u bezorgd, de loempia's waren koud en een gerecht vergeten die om 20:45u nog nabezorgd werd, er is wel 2x gebeld dat er vertraging was, maar toch jammer deze keer

, 06-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde wat langer (waarschijnlijk vanwege Sinterklaas) maar er ontbraken ook een paar gerechten. Gelukkig werd dat wel snel nabezorgd, met een beetje extra :)

, 03-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima maaltijd, geleverd op gevraagde tijd! Kwaliteit eten echt uitstekend!

, 02-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Salmon Lovers Box was heerlijk!

, 02-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer was het super op tijd en heel erg lekker. Nu kun je een keuze maken in de gratis rol, top! En heerlijk.

, 01-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en super snel geleverd.

, 29-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ben beter van ze gewent. Ko lo youk was iets aan de taaie kant. Verder lekker gegeten. Volgende keer beter. Groet.

, 29-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima op tijd en heerlijk gegeten.👍🏻

, 28-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker maar sommige producten waren koud zoals de teriyaki en loempia's.

, 26-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

WEER TE LAAT!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk, maar door de drukte duurde het erg lang en waren er 2 gerechten vergeten. Maar dat komt de volgende keer wel goed.

, 25-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruim 5 kwartier wachten terwijl ‘zo snel mogelijk’ was ingevuld, is te veel te lang.

, 24-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk verse sushi's!

, 23-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben 2,5u gewacht op onze bestelling. Ik heb 3x gebeld. Het was druk en bestelling onderweg was het verhaal. Maar uiteindelijk bleek dat de bestelling niet gemaakt was. En wilden ze het nog gaan maken. Ik heb afbesteld hoop mijn geld terug te krijgen en bestel nooit meer bij me Sushi wat onprofessioneel

, 23-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Meer dan half uur te laat en matige kwaliteit sushi. Bestel al een jaar of 5 hier en voorheen altijd super tevreden, maar dit was de laatste keer. Geen idee of dit met black friday te maken had, maar de sushi was minder vers dan wij normaa van mr sushi gewend zijn. Voorgaande keer eveneens een slechte ervaring omdat de bestelling toen tot 2x toe niet compleet was

, 23-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch!

, 23-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit dit keer helaas minder dan dat ik gewend ben. Gyoza doorweekt en niet knapperig/lekker.

, 23-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd. Aardige jongen. Goeie kwaliteit

, 21-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi, slechte service

, 21-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 20-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Erg aardig geholpen en het was erg lekker!

, 19-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas waren de loempia’s die we besteld hadden koud aangekomen. En ook de gember ontbrak, waar wel voor betaald was. Jammer!

, 19-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dus sushi was prima maar lang moeten wachten voordat het er uiteindelijk was

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde 2 uur (!!!!) voordat mijn eten er was.. werd na 1 uur gebeld met excuses (zal wel wat fout zijn gegaan?) en dat het er zo snel mogelijk aan zou komen. Na weer 3 kwartier maar weer gebeld.. toen kwam het blijkbaar net uit de keuken... Na nog een dik kwartier was het eindelijk bezorgd.. Kwaliteit van smaak was goed, maar de rolletjes zelf hebben er wel eens beter uitgezien En na 2 uur wachten had ik toch wel een groter excuus verwacht dan alleen even snel sorry aan de telefoon..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vertrouwde, prima kwaliteit.

, 14-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals steeds keurig op tijd en prima van kwaliteit!

, 13-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was 10 +. Van de bezorging tot het eten en het tijdstip van bezorgen.

, 12-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Sushi was zoals altijd weer HEERLIJK! Helaas de verkeerde bestelling gekregen. Erg jammer.

, 11-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was op gevraagde tijdstip. Sushi erg anders geleverd dan gepresenteerd op de site. Expliciet bijvoorbeeld de rainbowroll genomen vanwege de mayonaise en teriyakisaus maar hier zat niks van bij. Zelfde geldt voor de spicy tuna maki, ook heel anders dan gepresenteerd. Niet erg tevreden.

, 11-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel te duur voor te weinig eten. Ruim 18 en niet voldoende voor 1 persoon

, 10-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Topp

, 10-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goeie

, 05-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In tegenstelling tot de vorige keren was de sushi echt niet lekker. Smaakloos, te lang gebakken en gewoon niet goed. We zijn allebei behoorlijk misselijk van het eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nette bezorging en prima kwaliteit! Heerlijk!!!

, 01-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top eten erg vriendelijke bezorger!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We zijn ons ervan bewust dat het een zondag is en dat het drukker kan zijn, maar mensen meer dan een uur laten wachten op een bestelling (ging uit van 45 minuten) is niet heel erg netjes. Bezorger is als altijd correct en doet zijn best om de bestellingen rond te brengen. Eten zelf is normaal gesproken van prima kwaliteit, maar deze keer viel het ontzettend tegen. We hadden een loempia en nog wat andere gefrituurde snacks. We begrijpen dat het niet meer helemaal krokant is bij aflevering, maar hier droop het vet vanaf, het zat overal in het plastic zakje. Dat is gewoon slordig. Loempia en snacks waren wel prima qua smaak, jammer van het vet. Verder hadden we een sushi box, waarvan de kwaliteit 50/50 was. De rolls waren goed en smaakvol, maar de sushi rijst van de nigiri was droog en hard en eigenlijk niet te eten. Sashimi was wel weer prima en ook de gratis roll wordt gewaardeerd. Al met al hebben we prima gegeten, maar niet de kwaliteit die we gewend zijn van Mr. Sushi en da

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 sterren voor bezorging/afhalen. Stond duidelijk op de bon bij de bestellen. Hebben er zelfs nog voor gebeld. Toch 1,50 in rekening gebracht voor bezorgen....Na contactname wel teruggebracht.

, 28-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik begrijp dat het druk is op zaterdag, maar we hebben 2 uur gewacht op de bestelling. Tegen die tijd hadden we geen trek meer. Echt vreselijk.

, 27-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Prima sushi en sashimi!

, 27-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Overzichtelijke site, snel bestelling geplaatst. Bestelling stipt op tijd geleverd. Prima in orde. Smaak was heerlijk! Doen we snel weer!

, 26-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima wat betreft tijdstip en kwaliteit.

, 25-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima allemaal. En goed dat jullie nu ook fietsen, goed voor het milieu.

, 25-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was zoals gewend

, 25-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling werd 1,5 uur te laat bezorgd (op woensdagavond). Na 2 keer naar Mr Sushi gebeld te hebben belde de bezorger na 1,5 uur tot 2 keer toe dat hij het bezorgadres niet kon vinden (flatgebouw van 12 verdiepingen hoog). Erg jammer!!

, 24-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was koud. Het eten kwam een half uur te laat. We zijn daarover wel gebeld

, 22-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, lekker en goed

, 22-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op de afgesproken tijd, ruim voldoende, goede smaak, netjes verzorgd. Top dus!

, 20-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse suchi en sashimi. In ieder geval de beste in Hilversum, misschien wel in heel Nederland.

, 20-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde 70 min voordat het er was. Jongen kwam rustig aanfietsen met ons eten. Warme gerechten waren koud. Deel kon zo de kliko in de rest heb ik staan opwarmen.

, 19-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na een aantal slechte leveringen was deze prima op tijd. En zoals altijd goede kwaliteit.

, 19-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

mooi op tijd en weer fantastisch lekker vers

, 19-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgen duurde langer dan verwacht, maar de sushi was erg lekker. De avocado maki mogen iets meer gevuld zijn.

, 19-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten maar vond 75min wachten tot mijn bestelling er was wel erg lang.

, 18-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk !

, 17-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkahlekkah

, 16-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Erg tevreden, duurde iets langer dsn verwacht maar werdt gecompenseerd met een gratis drankje. Voor de rest was het eten echt goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

op afgesproken tijd bezorgd en lekkere sushi.

, 15-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelheid, kwaliteit van sushi en sashimi voortreffelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en op tijd geleverd!

, 12-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wachttijd duurt lang

, 11-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben nu zelfs 2 uur moeten wachten. En dit na een telefoontje waar ons eten bleef. De dame zei dat het heel normaal was dat je anderhalf uur moest wachten. Het is donderdag. Really? Zeer slechte levering.!!

Reactie van Mr. Sushi:Beste Margot, wij hebben zojuist contact gehad :)

, 11-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere sushi, snelle levering & goede service tegen een betaalbare prijs! De beste in Hilversum. Wij zijn fan!

, 08-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ronduit flauw... peultjes draderig,niet gedopt.. gamba's op het randje voor mij maar veel mensen te rauw..

, 08-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 uur gewacht op de bezorging, meerdere malen contact opgenomen met mrsushi waarbij we telkens werden doorverwezen naar andere medewerksters die niet veel ervan wisten. Deze vertelden ons keer op keer dat onze bestelling al een langere tijd onderweg zou zijn en deze ‘ieder moment’ zou komen, wat totaal niet klopte met de uiteindelijk ruim 2 uur durende wachttijd. Toen de sushi werd geleverd was de tempura ebi verreweg van knapperig, zoals deze zou horen te zijn. Ofwel, slechte kwaliteit en nog slechtere bezorging.

, 07-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles top!! Bedankt voor de heerlijke sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling gedaan om half 8, zou voor half 10 bezorgd worden. Toen heb ik gebeld dat ik het zelf liever kwam halen. Dat kwam goed uit ivm drukte. Bestelling zou om 8 uur klaar zijn. Ivm eerdere verlate bestelling om 8.10 gegaan. Bestelling van om 8.20 klaar. De 4 scooters buiten, stonden al die tijd stil. Dames deden hun best, maar te weinig personeel ingezet, zowel qua bereiden als qua rondbrengen.

, 07-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Twee uur te laat

, 07-10-2018

Kwaliteit:

Rating

, 06-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had om 17:30 besteld voor 19:00. Het eten werd om 19:55 bezorgd nadat ik zelf het bedrijf had benaderd.

Reactie van Mr. Sushi:Beste Sterre wij hebben zojuist contact gehad :)

, 06-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was heerlijk maar volgende keer graag wasabi er bij...

, 06-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op afgesproken tijd

, 04-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt goeie 💪🏼

, 02-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en snel bezorgd.

, 01-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten!! Bezorging pas na één uur met gescheurde draagtas waardoor het eten in de gang op de grond lag. Gelukkig zit het dan nog in afgesloten schaaltjes.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit is de 2e keer dat mijn bestelling niet compleet is aangekomen. Vervolgens heb ik 3 keer moeten bellen omdat het heel lang duurde. Pas na een uur kwam de rest van de bestelling aan. Wij bestellen graag bij Mr. sushi, maar vind dit toch erg jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, warm, knapperig en binnen een redelijke tijd bezorgd door een vriendelijke meneer. Houwe zo!

, 25-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas vonden we de bestelde Sushi niet echt smaakvol nor vers - een beetje aan de droge kant met weinig smaak eraan. Jammer genoeg weet je ook niet hoe lang het duurt voor de bestelling arriveert. Geen berichten of iets dergelijks...

Reactie van Mr. Sushi:Beste Malene, wij hebben zojuist contact gehad :)

, 24-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Slechte bezorging, 1/2 uur te laat. Dit terwijl ik ruim op tijd besteld had en vooraf betaald. Er is beloofd dat ik terug werd gebeld over compensatie. Ik wacht nog....

Reactie van Mr. Sushi:Beste Caja, wij hebben zojuist contact gehad :)

, 24-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde erg lang voor het eten er was. Ook de rijst was erg droog.

Reactie van Mr. Sushi:Beste Bas, wij hebben zojuist contact gehad :)

, 24-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duidelijke site, goede kwaliteit en snelle levering.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-09-2018

Kwaliteit:

Rating

We misten wasibi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde lang voordat het werd bezorgd. Sushi was erg lekker maar heel ongelijk gesneden.

, 22-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

droog en veel te duur voor wat je krijgt. 2 jaar geleden was de kwaliteit en prijs veel beter (de sushi sashimi box)

, 21-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk!!

, 20-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De soep had door het fietsen gelekt. Aardige bezorger en kon hij niet helpen.

, 19-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had alleen bij mijn bestelling geen gratis roll ontvangen 😢

, 17-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was erg lekker en de bezorging boven-verwachting snel, al in 45 min! En dat op een zondag avond!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede prijs kwaliteit verhouding!! Lekkere sushi en de nigiri, tamaki's en sashimi zagen er mooi uit. Vriendelijke bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top: Lekkere sushi, perfecte bezorgtijd ( zelfs op een zondag ) Tip: geen reactie op opmerking gegeven

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi erg lekker, norivel soms wat taai Sojabonen niet zo lekker

, 14-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk als altijd! Goede prijs/kwaliteit verhouding

, 12-09-2018

Kwaliteit:

Rating

De sushi was weer heerlijk. Het is wel gek om 25 cent extra te moeten betalen als je Vantevoren via IDEAL betaalt.

, 11-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer heerlijk behalve de yakatori spiesjes ,echt oneetbaar za hard, taai en droog. Zelfs de honden aten het niet. Echt jammer ,dus die bestel ik nooit meer.

, 10-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer uitstekend!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd prima eten!

, 06-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal echt super, maar dit keer zat er plastic rondom de crabsticks in de californian rolls en dat kan echt niet!

Reactie van Mr. Sushi:Beste Joost, wij hebben zojuist mail contact met u gehad en uw klacht opgelost :)

, 05-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was super alleen jammer dat er geen stokjes, sojasaus enz bij zat. Gelukkig kan je het met je handen eten en hadden wij nog soja in huis maar dit is toch niet wat je verwacht

, 03-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk Nog bedankt voor de extra rol.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen sashimi, rolls en deze keer ook teryiaki kip. Alles lekker op tijd, en op mijn gewoonlijke verzoek zonder mayo. Heerlijk!

, 01-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service en prijs/kwaliteit verhouding. Heerlijke kipspiesjes en gyoza. Goede wasabi bij de sushi en voldoende sajasaus. Ook de sushi zag er goed uit en was erg lekker. Kortom we hebben alle 5 goed gegeten en we waren alle 5 positief.

, 31-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 31-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er zat een lange (lichte) haar tussen de sushi. Dan vergaat je eetlust erg snel...

Reactie van Mr. Sushi:Beste Charlotte, wij hebben geprobeerd in contact te komen met u

, 30-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb al vaker besteld en dan was het binnen 45 min. wel geleverd. Maar dit spande de kroon, na ruim een uur was mijn bestelling er nog niet. Na tweemaal contact te hebben opgenomen, werd mijn bestelling na jawel, 1.30 pas geleverd!!! Het is dat de kwaliteit wel goed is, maar ik zal niet meer zo snel bij ze bestellen...

, 29-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger was er heel snel, hij kwam aan met 3 losse tasjes waardoor ik dacht van huh is dat allemaal voor mij maar het eten was daardoor heel goed apart verpakt zodat er geen warm eten bij koud eten zat!

, 27-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De lekkerste sushi ooit!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Stipt optijd en goeie kwaliteit!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Eten is heerlijk maar weer NIET op tijd. Echt om gek van te worden dat het zolang moet duren en er nooit op tijd bezorgd wordt. We gaan nu echt een andere sushi bar proberen!

Reactie van Mr. Sushi:Beste Rinus, we hebben geprobeerd met u in contact te komen

, 25-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

na 2 uur was het er nog niet heb de bestelling afgezegd

Reactie van Mr. Sushi:Beste Visser, wij hebben zojuist contact gehad en zijn tot een oplossing gekomen.

, 24-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk Alles super lekker

, 24-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker. Het was alleen op zo'n manier ingepakt en vervoerd, dat de helft van de saus uit de verpakking is gelopen waardoor de hele bestelling in de zak onder de saus zat.

, 19-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerrrrr

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het gaat steeds soepeler, bestelling lekker op tijd en op mijn verzoek zonder mayo. Leuke kortingsacties ook.

, 18-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en zelfs eerder bezorgd dan afgesproken!!

, 16-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer top en supersnel!

, 15-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles wat we bestelden was weer heel erg lekker!

, 14-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Prima !!

, 13-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Warm en koude sushi weer bij elkaar verpakt. Lijkt mij niet de bedoeling en was ook nooit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en altijd op tijd geleverd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Goede service eten was top!

, 12-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spring rolls koud, droge sushi en last van ons maag gehad. Normaal bij afhalen altijd goed en nu een keer laten bezorgen heel slecht.

, 12-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima Sushi en snelle bezorging

, 12-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoon lekker gegeten.

, 11-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakt altijd goed!

, 11-08-2018

Kwaliteit:

Rating

, 11-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd en alles was super lekker

, 09-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Kri kroe kra dit doe ik ze niet na 👅

, 09-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt goeie 💪🏼

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk en snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het blijft toch ongelofelijk dat het ruim anderhalf uur moet duren voordat de sushi bezorgd wordt. Half 4 besteld en ruim over 5 uur bezorgd. Het is gewoon niet leuk meer. Tot onze grote verbazing zaten de warme sushi en koude sushi samen in 1 tas verpakt. Gevolg was dat de koude sushi na meting 32 graden was. Dit kan absoluut niet. Onverantwoordelijk.

, 03-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed! Heerlijk gegeten... snelle levering!

, 02-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top! Heerlijk gegeten.

, 01-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi altijd hele nette bezorgers

, 30-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten. Eindelijk een beetje op tijd bezorgd (binnen een uur).

, 30-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijna 1,5 uur op onze bestelling moeten wachten :( Helaas was de brommer ook omgevallen (kan gebeuren) waardoor al ons eten door elkaar zat. Maar jullie hebben het super opgelost! Binnen een half uur hadden we onze volledige bestelling opnieuw in huis! Dank jullie wel!

, 30-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bestellen via internet ging makkelijk. Gratis rol erbij ging ook goed. Bestelling was mooi op tijd klaar en compleet.

, 30-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top maaltijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed!

, 27-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wasabi ontbrak

, 26-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had gyoza besteld, jammer dat het doorweekt is met soya saus waardoor het erg zoutig was. Verder, de rest van de bestelling was erg lekker. En het was binnen half uur bezogd.

, 25-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en op tijd bezorgd met een glimlach! p.s. misschien handig om klant bij boeking te vragen of en hoeveel stokjes ze nodig hebben....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! En erg veel voor een in vergelijking met andere sushi verkopers klein bedrag. Ook snel bezorgd. Een echte aanrader

, 19-07-2018

Kwaliteit:

Rating

prima!

, 17-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker

, 17-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, lekker vers!

, 14-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker! De bezorging was tien minuten te vroeg, gelukkig was ik toen gewoon thuis.

, 13-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fijn snel bezorgd. De sushi is altijd van goede kwaliteit. Binnenkort weer.......🙂

, 10-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service!

, 09-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Top!

, 08-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde bijna twee uur

Reactie van Mr. Sushi:Beste, wij hebben zojuist contact met u gehad :)

, 08-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Prima

, 06-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk😍

, 06-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Mijn bestelling was op tijd klaar om op te halen; lekker warm. De crispy chicken sushi is een winnaar. Alles was heerlijk. (Ik had verwacht dat de Kong Po kip wat pittiger zou zijn maar toch heel lekker.) Goeie service!

, 06-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten en service was super goed!

, 06-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en geluisterd naar de toelichting. Ook was eten erg lekker en nog goed warm.

, 04-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit was de 2de x dat ik bestelde. De 1ste keer was het zalig en vond ik het niet erg dat het allemaal iets duurder is want de kwaliteit was top! Nu vond ik het stukken minder! Het was slecht gerold, kleine stukjes en de tonijn was niet helemaal top. Als ik voor dat geld eten bestel wil ik ook dat het top is en dat was het zeker niet! Heel erg jammer.

, 04-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Tip: op een iPad is niet te zien hoeveel en wat voor sushi er in een box zit (A,B,C, for you, Family)

, 30-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beetje jammer dat het 2 uur duurde voordat de bestelling er was!

, 30-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nu bestellen wij al jaren vrij regelmatig sushi, en gisteren zat er voor de zoveelste keer geen gember bij terwijl je dat speciaal aan moet klikken.... verder was de avocado gisteren niet heel vers, soms zelfs een beetje bruin. Dit geeft een niet zo lekkere smaak af, maarja dat kan is een keer gebeuren

, 29-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd geleverd Temp goed Eten Lekker en zoals gewoonlijk lekker vers Top

, 29-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Hele goede service! Top! Zou de volgende keer wel een doekje mee willen krijgen.

, 29-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijke bezorging, een paar minuten te laat. Het eten was lekker, de vis een beetje rubberig en niet alle maki waren gelijk. De rolls waren aan een kant nogal bruin geworden. Verder prima.

, 28-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk als altijd en keurig op tijd!

, 28-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers, top! Aan te bevelen.

, 28-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en ruim voldoende. Het was blijkbaar erg druk, het eten werd 1.5 uur na bestellen bezorgd.

, 25-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en ruim voldoende. En deze keer best snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles Prima , alleen kan ik mijn gespaarde kortingscode niet innen. Dat lukt gewoon niet. Vr. Gr. Karin

, 23-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer erg lekker!

, 22-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was weer lekker, maar ik had bij de bestelling aangegeven dat ik geen sojasaus en geen wasabi erbij wilde. Zat er wel bij. Volgende keer beter opmerking lezen. Verder was de bezorger een super vriendelijke jongeman.

, 21-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo blij dat ik hier zonder mayo kan bestellen (en dat dan ook echt krijg). De speciale rollen en zalm sashimi vinden we het lekkerst. Laatste bezorging was supersnel. De keer ervoor duurde het lang maar daar werd over gebeld en we kregen een kortingscode voor een volgende keer.

, 20-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De zeewier om de handroll was helaas helemaal zacht en taai, bij vers is deze knapperig. Voor de rest was de sushi erg lekker en komen we zeker terug!

, 19-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker maar bij de bezorging was er een bakje open waardoor de saus overal zat behalve waar het hoorde

, 19-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goede sushi en optijd! Mocht het eens iets later worden dan aangegeven, keurig een telefoontje en vriendelijke bezorgers! Vind t top!

, 19-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Via internet besteld. Site is erg duidelijk. Eten was nog een beetje warm. Erg snel bezorgd.

, 18-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was weer uitstekend van kwaliteit en op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker!! Voor het eerst hier besteld maar dat gaat zeker vaker gebeuren!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit en op afgesproken tijdstip afgeleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteravond voor 5 personen sushi besteld. De kwaliteit was prima, alleen ontbrak de gember en wasabi. Ook was gyoza besteld, maar die ontbrak. Heb erover gebeld en later (na de maaltijd) werden deze zaken alsnog bezorgd. Ben in afwachting van een voorstel voor compensatie voor het ongemak. Met vriendelijke groet, René

, 14-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze sushi is in 1 woord helemaal fantastisch! Ik ben inmiddels verslaafd aan de crispy rolls. En boven een bepaald bedrag krijg je een gratis roll. En je spaart ook nog punten. Ik ben een enorme fan!

, 13-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi is altijd lekker, maar er wordt altijd veel te laat bezorgd.

, 13-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Eten was heerlijk. Stond klaar

, 11-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi zag er niet uit bij aankomst, 1 box zat alles door elkaar en de sushi’s waren helemaal kapot.

Reactie van Mr. Sushi:Beste, wij hebben zojuist contact met u gehad :)

, 11-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer snelle bezorging op een tijd waarvan je weet dat het druk is !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er zat geen wasabi bij... direct minder lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super lekker. Bezorgtijd kon ik niet terug zien, maar viel erg mee. Bezorger belde mij op ivm adres. Tijdens het invullen was er een letter niet doorgekomen. Bezorger heeft het top opgelost door mij te bellen voor bevestiging adres.

, 07-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 paar eetstokjes: wel besteld, niet geleverd. Om 18 uur besteld, na 19 uur bezorgd. Dat vind ik lang voor een afstand van 1,4km.

, 07-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ondanks dat we weten dat het altijd meer dan 1 uur duurt voor de bezorging blijft dit toch een moeilijk punt. de bestelling was niet compleet maar via telefoon direct opgelost door hopelijk volgende keer dit geleverd en tegoed te krijgen.

, 05-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was deze keer ook weer lekker, maar nogal rommelig gedraaid...viel meteen uit elkaar in de soja. Maar wel weer supersnel gebracht.

Reactie van Mr. Sushi:Beste Judith, wij hebben u meerdere keren geprobeerd te bellen. Helaas kon u niet de telefoon opnemen. Wij zouden graag met u in contact willen komen, zou u ons een mail willen sturen betreft uw klacht dit mag naar info@mrsushi.nl :) Karlijn

, 04-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd en heel lekker gegeten.

, 04-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd het eten is echt super lekker. Goede porties. En heerlijk warm Enige nadeel is dat de website aangeeft wanneer je bezorging wilt niet de echte tijd is.

, 04-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op de foto staat een zoet omelet echter zat er een ander soort ei op

Reactie van Mr. Sushi:Beste Arjan, wij hebben u meerdere keren geprobeerd te bellen. Helaas kon u niet de telefoon opnemen. Wij zouden graag met u in contact willen komen, zou u ons een mail willen sturen betreft uw klacht dit mag naar info@mrsushi.nl :) Karlijn

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Schrimp tempura en springrolls waren erg koud! En sashimi mixed ontbrak de 5e soort vis!

Reactie van Mr. Sushi:Beste, wij hebben zojuist contact met u gehad :)

, 01-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch, altijd op tijd en de sushi zijn heerlijk!

, 01-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen regelmatig hier sushi. Nu was het voor het eerst niet zo lekker. Misschien door het warme weer? Andere keren meer dan tevreden. Dus de beoordeling is alleen voor deze bestelling..

Reactie van Mr. Sushi:Beste, wij hebben zojuist contact met u gehad :)

, 31-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 31-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere verse sushi, snelle bezorging en altijd vriendelijk! Top!

, 31-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk en vers!

, 16-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jumm!

, 15-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen geregeld sushi bij jullie maar het is deze keer volledig misgegaan. Ten eerste werd de bestelling een uur te laat bezorgd. Dit verwacht je niet als je 5 uur van tevoren de bestelling doorgeeft. Vervolgens was de bestelling niet compleet waardoor we nog eens een half uur moesten wachten op de rest en de sushi die we hebben ontvangen was zodanig door elkaar geschud dat eten met stokjes bijna onmogelijk was. We zouden een dag later worden teruggebeld door iemand die iets zou kunnen aanbieden ter compensatie, maar ook dit is niet gebeurd. Slechte ervaring... erg jammer!

Reactie van Mr. Sushi:Beste Rob, wij hebben zojuist telefonisch contact met u gehad en uw klacht opgelost :) Karlijn

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verslaafd aan de crispy rolls! Nog nooit zulke lekkere gegeten!

, 14-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden sushi besteld met als aflevertijd 17:45. Om 17:45 werden we gebeld dat er een fout gemaakt was en dat de bestelling nu pas was door gekomen, maar met een kwartier zou worden bezorgd. Helaas werd dat pas 18:15.

Reactie van Mr. Sushi:Beste De Vroede, wij hebben zojuist telefonisch contact met u gehad en uw klacht opgelost :) Karlijn

, 14-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Graag een beetje meer inzicht gehad in de bestelling. Ik kreeg een bevestiging dat mijn bestelling was aangekomen, maar geen verdere info over hoe lang mijn bestelling zou duren en of de bezorger onderweg was of niet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling kwam meer dan een uur te laat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en veel maar 1,5 uur bezorgtijd ivm Moederdag.

Reactie van Mr. Sushi:Beste Db, wij hebben zojuist telefonisch contact met u gehad en uw klacht opgelost :) Karlijn

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd verse, goede sushi! Bezorging duurt ook niet te lang.

, 12-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op bestelde tijd bezorgd en zoals altijd weg lekker!

, 10-05-2018

Kwaliteit:

Rating

, 10-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Lekker, perfect :)

, 07-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

tweede keer dat we tuna salad roll bestellen. We vinden de sushi normaal gesproken goed maar deze rol is echt niet lekker. het is droge gebakken tonijn, geen tonijnsalade en lijkt niet op het plaatje op de website. ik dacht de eerste keer dat het een fout was maar blijkbaar niet. zou de afbeelding op de website veranderen om teleurstelling te voorkomen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk en op tijd kaar!

, 05-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was snel bezorgt en prima prijs kwaliteit verhouding.

, 04-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect geregeld

, 30-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer heerlijk. En de hoeveelheid was prima. Temperatuur ook goed. Beetje jammer dat het 90 min duurde voordat het er was. Ben wel na 75 min gebeld dat het er bijna aan kwam... Maar is nu al de 3e keer dat het echt ruim een uur duurt. Bij snellere bezorging zou ik het echt top vinden.

Reactie van Mr. Sushi:Beste B.v Roosmalen, wij hebben zojuist contact met u opgenomen :) Karlijn

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, keurig op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voortreffelijk weer

, 28-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker.

, 27-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijna twee uur moeten wachten en als het eten kwam was de lumpias helemaal koud, sushi was ok maar wachttijd echt niet ok, heb ook twee keer moeten bellen voor het eten er was.

Reactie van Mr. Sushi:Beste Malin, wij hebben zojuist contact met u opgenomen :) Karlijn

, 24-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op afgesproken tijdstip, lekker warme mini loempia's, prima sushi, gratis sake roll én foutje van vorige keer keurig opgelost!👍🏼

, 24-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit keer andere sushi besteld dan we gewent waren. Viel goed in de smaak. Echter wel een groot aandachtspunt! Wij hadden aangegeven dat de tonijn sushi apart moest i.v.m. allergie. Helaas is dit niet gebeurd. Hierdoor heeft diegene de keus om bepaalde dingen wel en niet te eten. Gelukkig hadden we bami met Terryaki besteld, dus dat konden we gelukkig deels zelf oplossen. Bezorger was maar een klein half uur te laat, maar dat was geen probleem.

Reactie van Mr. Sushi:Beste Patricia, wij hebben zojuist contact met u opgenomen :) Karlijn

, 20-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben echt ontzettend genoten van al het heerlijks!!! Tot nu toe de beste sushi&sashimi in Hilversum.

, 18-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Half 5 besteld en om 7 uur bezorgd. Ronduit belachelijk. Geen compensatie in welke vorm dan ook. Erg jammer!!

Reactie van Mr. Sushi:Beste Rinus Mook, wij hebben zojuist contact met u opgenomen :) Karlijn

, 16-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit voor de prijs

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit was goed. Helaas zat de beloofde (gratis) Californian roll er niet bij.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb 2 en een half uur moeten wachten op mijn bestelling!!! Zelfs 3 x gebeld en toen uiteindelijk het eten kwam waren de warme gerechten koud en heb ik t weg moeten gooien! Echt schandalig en zal geen positieve reclame maken voor deze zaak.

Reactie van Mr. Sushi:Beste meneer Hoes, wij hebben zojuist contact met u opgenomen. Wij vinden het erg vervelend dat u deze ervaring bij ons heeft mee gemaakt. Ook vinden wij het jammer dat u de compensatie tegenover het lange wachten niet wilt aannemen. Als u toch van gedachte veranderd kunt u alsnog contact met ons opnemen via onze mail: info@mrsushi.nl

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit. Ondanks tijdstip, vlotte bezorging.

, 14-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben 2 uur moeten wachten op onze bestelling. Na 4x contact gehad te hebben waarin werd aangegeven dat de bestelling inderweg was. Bleek dat de bestelling helemaal niet gemaakt was!! Echt onacceptabel. Toen dit eenmaal ontdekt was, hadden we 20 min later onze bestelling. Kinderen hadden inmiddels al gegeten dus zaten wij met verl te veel. Heel erg zonde want het was heerlijk.

, 13-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het mooie zoy ik de pekingeend iets kleiner snijden waren best grote stukken. Zoals gewoonlijk heerlijk gegeten.

, 13-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Lekkere Sushi maar ook andere heerlijke gerechten. Regelmatig smullen we als we hier afhalen. Het is ook wel eens een beetje fout gegaan maar gisteren was de service en klantvriendelijkheid helemaal top! Altijd alles lekker vers trouwens.

, 13-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker rijsttafels gegeten gaan we vaker doen!

, 12-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, goed verzotgd. Aanrader

, 12-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Lekker, vers en snel klaar! Goede prijs kwaliteit verhouding. Leuk om eens wat vaker sushi te eten!

, 09-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk vooral de gebakken zalm , flinke portie gebakken banaan en de rest ook weer top, alleen jammer dat het ruim 1 uur duurt voordat het word bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was prima alleen kregen wij voor 11 personen maar 1 klein bakje soja saus en ik heb speciaal nog gebeld om te vragen voor 11 personen eetstokjes mee te geven. Helaas kregen wij helemaal geen stokjes.

, 09-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was vers, zelfs nog lauw ondanks dat ik buiten de stad heb laten bezorgen. Omdat het drukker was dan normaal werd ik na 45 minuten netjes gebeld dat mijn bestelling bijna klaar was en ze deze dan zo spoedig mogelijk kwamen bezorgen. 20 minuten later arriveerde de sushi. Zeker voor herhaling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-04-2018

Kwaliteit:

Rating

, 07-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Via internet heb ik de sushi besteld welke snel is bezorgd door een hele vriendelijke jongen. De gratis roll die ik er bij kreeg smaakte ook. Ik ga zeker nog eens bestellen

, 04-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestellen gaat heel makkelijk en de bezorging was op de afgesproken tijd. Het eten is altijd goed.

, 03-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste keer in alle jaren dat wij bestellen zijn wij teleurgesteld. De zalm veel te lang door gebakken en de zakjes van de overige gerechten waren vochtig van het condens. Ik vermoed dat de bestelling te lang heeft gestaan voordat deze bij ons is afgeleverd.

Reactie van Mr. Sushi:Beste meneer Gerritsen, wij hebben zojuist contact met u opgenomen :) Karlijn

, 03-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd op 2e paasdag! Dank!

, 03-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bezorging veel te laat, uiteindelijk zelf sushi opgehaald

, 02-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten was super zoals altijd 😋,en zo mooi op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Iets te laat, maar dat lieten ze ons telefonisch weten Vegetarisch gerecht was erg smakeloos! Echt niet lekker! De rest was prima!!

, 02-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er is niet naar mijn opmerking gekeken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 01-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Ik kan via de site alleen op dezelfde dag bestellen. Maar vaak weet ik al eerder wanneer we sushi eten en wil ik voor de volgende dag of nog eerder bestellen. Dat zou een mogelijkheid moeten kunnen zijn.

, 31-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Prima sushi, lekker en goed gemaakt, alleen erg scheef en onregelmatig afgesneden, waardoor het geheel een beetje rommelig oogde. Verder erg lekker!

, 31-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vers, lekker en supersnel gebracht

, 29-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas hebben we gisteren ruim 2 uur moeten wachten op de bezorging. Gelukkig werd dit goedgemaakt door een heerlijke maaltijd die het wachten waard was.

, 29-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Derde keer meer dan 2 uur wachten. Geen sorry of compensatie! Ja compensatie de volgende keer nou die komt er niet meer

Reactie van Mr. Sushi:Beste, wij zouden graag in contact met u willen komen over uw klacht. Zou u een mail met uw klacht kunnen sturen naar info@mrsushi.nl. Karlijn

, 28-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruim anderhalf uur moeten wachten. Normaal altijd goed. Keurig personeel zowel telefonisch als bezorgers, maar dit was echt veel te lang.

, 28-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Optijd Zelfs geen gedoe na dat zelf een code was vergeten en mijn bestelling 3x had geplaatst was dat geen probleem

, 25-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Prima hoeveelheid en goede prijs Snelle levering en top service. Top bedrijf

, 25-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en goed warm. Binnen uur bezorgd. Prima !

, 25-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, keer op keer. Je moet er echter wel geduld voor hebben. Vorige keer 2 uur gewacht, kregen we deze keer compensatie voor, waar we vervolgens ook weer anderhalf uur op moesten wachten.

Reactie van Mr. Sushi:Beste P. Blom, ons excuses voor het lange wachten! Kunt u ons uw klacht sturen naar info@mrsushi.nl ? Wij willen graag met u in contact komen. Karlijn

, 24-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was zeer smakelijk. Helaas was de bezorger weer niet op tijd.

, 24-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was prima geregeld en smaakte goed

, 20-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, snel bezorgd.

, 19-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service top sushi.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima

, 15-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi gegeten, niet te droog, lekker van smaak en snel bezorgt. Hier gaan we zeker vaker bestellen!

, 15-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi. Er was een actie dat je een gratis rol bij de bestelling kreeg, dit mocht (na bellen) ook een vega rol zijn. Dit moest aangegeven worden bij opmerkingen. Gelukkig ging het ook goed bij het bezorgen👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goede kwaliteit sushi, Vers, snel bezorgd. Tip: Echter lastig dat niet altijd de aantallen op de website erbij staan. Hierdoor hadden we wat veel en hebben we helaas een beetje moeten weggooien.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen hier al een aantal jaren, met tussenpauze door de slechte bezorging, onze Sushi. Het eten blijft goed maar de bezorging blijft absoluut rampzalig. Gisteren hebben we het maar weer eens geprobeerd in de hoop dat het nu eens goed zou gaan. Jammer genoeg ging het weer volledig mis. 1,5 uur wachten op de bezorging terwijl de langste bezorgtijd op 45 minuten stond. Wederom maar weer eens een jaartje ergens anders heen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Minder vers dan normaal bij mr sushi. De sushi was was kouder en rijsttukjes harder, leidend tot minder smaak. Volgende week maar een nieuwe poging 😉

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijna 2 uur gewacht op onze bestelling. Na 5 kwartier gebeld, toen kregen we te horen dat er geprobeerd zou zijn contact op te nemen. Geen gemiste oproep, geen voicemail. Na dat gesprek nóg bijna 3 kwartier moeten wachten op het eten. Wel weer superkwaliteit, dat wel.

Reactie van Mr. Sushi:Beste P.Blom, wij zouden graag met u in contact willen komen. Wilt u uw klacht nogmaals willen sturen naar info@mrsushi.nl :)

, 11-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was wel goed maar duurde heel lang meer dan 1,5uur zitten wachten en ik woon 5min er vandaan

Reactie van Mr. Sushi:Beste Peter, wij hebben u zojuist gecontact.

, 10-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was warm en totaal niet lekker. Daarnaast duurde het ook weer heel lang totdat de sushi er uiteindelijk was.

Reactie van Mr. Sushi:Beste Luca, wij hebben u zojuist gecontact.

, 10-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verse sushi, wel te royaal met de rijst in verhouding met de vis

, 10-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldige website. Heel makkelijk bestellen! Heerlijke verse sushi

, 09-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer top. De bestelling is een kwartier later geleverd maar daar werd zo netjes over gebeld. Complimenten.

, 09-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk verse goeie kwaliteit, top

, 07-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi is heerlijk! Wij zijn fan van jullie! De bezorging duurt altijd even, de ene keer langer dan de andere, maar dat is voor ons geen probleem aangezien alles heerlijk vers is. Ga zo door!

, 05-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling keurig bezorgd en de kwaliteit was, zoals gebruikelijk, in orde.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten altijd heerlijk! Bezorgen is de laatste tijd drama... ( 2uur)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling kwam na 1 uur en 20 minuten. Warme gerechten waren lauw en meer richting koud dan dat ze warm waren en mijn garnalen lagen los in het tasje. Sushi was zoals gewoonlijk wel goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk. Ik had de shrimp met spicy kong po saus daar staat onder vermeld dat het zalm is met standaard witte rijst en groente. Dat klopt dan toch niet helemaal . Er staat shrimp en zalm??? Dan moet je maar afwachten wat het is. Hetzelde is er met de shrimp met knoflooksaus daaronder staat coquilles??? Dus ook daar is het maar afwachten wat je krijgt. Zou fijn zijn dat dat wat duidelijker word. Mvg Monica

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten maar wel jaer dat we 1.5uur moesten wachten

, 02-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom top. Sushi was goed en de loempia was echt onwijs warm nog ondanks de flinke kou buiten, goeie service.

, 28-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Online besteld. Afhaaltijd 18.00 aangegeven. Na bestelling werd ik direct gebeld dat 18.00 niet gehaald ging worden. Zou 18.15 zijn. Keurige service. Als je er dan om 18.15 bent en je moet nog ruim 15 min wachten dan geeft dat geen goed gevoel....

Reactie van Mr. Sushi:Beste Réne Rodenburg, wij hebben zojuist contact met u opgenomen. Karlijn :)

, 27-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bedankt het eten was weer fantastisch...

, 26-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi en super snelle bezorging.

, 26-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt lekker en op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect op tijd, vers en heerlijk!

, 25-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel toch wel maandelijks bij Mr sushi maar was vandaag niet te spreken over de sashimi. De plakjes waren gewoon door de helft gedaan! Gelukkig was de kwaliteit wel goed, maar hoop dat er de volgende keer niet zo zuinig aan gedaan wordt.

Reactie van Mr. Sushi:Wij hebben zojuist contact met u opgenomen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes gebeld omdat ik de kortingscode was vergeten. Ik zou terug gebeld worden over wat te doen. Dat is niet gebeurd, erg slordig en jammer. Eten heerlijk, klantenservice waardeloos.

, 24-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi en mooi gemaakt en verpakt. Kom hier al jaren en blijft super goed. 👍👍

, 24-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Rijst van sommige maki's was iets droger dan de rest, maar verder zoals altijd erg lekker.

, 20-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op een maandagavond toch nog ruim een uur op onze bestelling gewacht en vervolgens zaten de chuka wakame en het bakje gember er niet bij! Zeer teleurstellend aangezien dit al vaker gebeurd is en wij dit in combinatie met de sashimi juist zo lekker vinden maar ook omdat er al voor betaald hadden! Verder was de bestelling lekker, ook de warme gerechten.

Reactie van Mr. Sushi:Wij hebben zojuist contact met u opgenomen.

, 19-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was geweldig en iedereen vond de samenstelling ook geweldig. Het werd ook precies op de juiste tijd bezorgd. Bravo

, 18-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vers, smakelijk en perfect op tijd.

, 18-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima bezorging, stipt op tijd! Lekkere maaltijd, goede kwaliteit!

, 16-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Delivery took 2 hours, with no phone call. Luckily it worked out well with our schedules. Sushi was excellent and very fresh.

Reactie van Mr. Sushi:Could you please send us a mail with your complaint? You can send the mail to: info@mrsushi.nl

, 16-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en vers!

, 16-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd

, 15-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op zich prima. Kwaliteit Babi pangang viel wat tegen. Droog vlees. Weinig dikkige saus. Prima nasi.

Reactie van Mr. Sushi:Wij hebben zojuist contact met u opgenomen.

, 15-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. En erg netjes gebeld dat het iets uit liep ivm valentijns drukte. Zouden div andere bedrijven iets van kunnen leren ..

, 11-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals alle voorgaande keren, op tijd, uitstekend van kwaliteit en goed op temperatuur.

, 06-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en niet te lang hoeven wachten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt super lekker en ook genoeg!!

, 04-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlink!

, 04-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi, vlotte bezorging en mini loempia's nog warm!

, 03-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op het gebied van klantvriendelijkheid moeten ze hier nog wat leren! Een box met verschillende rollen besteld. Omdat er 1 rol bij zat gevraagd of ze die konden vervangen voor een andere. Daar was geen enkele mogelijkheid toe. Ik gaf aan het prijsverschil (€1,-) te willen betalen maar niets was mogelijk! Sushi was keurig op tijd maar het as niet zorgvuldig vervoerd waardoor het een rommeltje was. Smaak was prima.

Reactie van Mr. Sushi:Wij hebben zojuist contact met u opgenomen.

, 03-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vind jullie sushi heerlijk. Alleen als ik invul dat ik het om 18:45 wil ontvangen dan is het niet de bedoeling dat er om 18:15 al iemand voor de deur staat. Ik geef niet voor niets een tijd aan.. ik was namelijk niet thuis.. Daarnaast kreeg ik ook de gratis rol niet geleverd terwijl het wel op de bon stond. Dus even gebeld en voor volgende keer hou is deze nog tegoed.

Reactie van Mr. Sushi:Beste Lisa, wij willen graag terug komen op uw klacht. Zou u een mail willen sturen naar info@mrsushi.nl . Karlijn

, 02-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Japanse rijsttafel was heerlijk

, 02-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk, bezorging slecht. Toen het een half uur na gewenste bezorgtijd niet gekomen was heb ik gebeld. In eerste instantie kreeg ik te horen dat er geen lopende bestellingen meer waren, maar ik kreeg toch nog even een collega. Die collega trok vervolgens de conclusie dat ze mn bestelling niet gezien hadden, maar dat het meteen de deur uit zou gaan. Daarna was het eten er inderdaad heel snel en kreeg ik een zakje kroepoek om het goed te maken. Maar zonder bellen, zat ik nu nog te wachten.

Reactie van Mr. Sushi:Wij vinden dit erg vervelend om te horen, zou u ons een mail kunnen sturen met uw klacht? U kunt de mail sturen naar : info@mrsushi.nl Wij willen graag contact met u opnemen.

, 30-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn favourite sushi maar vergeet vooral de andere gerechten niet!!

, 28-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer erg lekker

, 27-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke Sushi. Goede prijs en snel klaar! Wij komen terug.

, 27-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd, eten van goede kwaliteit!

, 27-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Het was een late bestelling, was al enorm blij dat het klaar stond toen ik het kwam afhalen. Eenmaal thuis gekomen, geen sojasaus, de maki zat zo strak in de doos dat het kapot ging bij het verwijderen van de deksel.

Reactie van Mr. Sushi:Wij hebben zojuist contact met u opgenomen.

, 26-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit was top! Bezorging stipt en correct! De gratis california roll zat er niet bij. Maar dan nog zojn we tevreden!

Reactie van Mr. Sushi:Wij hebben zojuist contact met u opgenomen.

, 26-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi afgehaald, vers en super lekker. Ook gebruik gemaakt van de aktie waardoor we nog meer sushi kregen. 👍👍👍

, 25-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het enige wat ontbreekt is de light versie Kikkoman soja saus.

, 24-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op een dinsdag om 18:30 bested. Om 19:30 gebeld waar de bestelling bleef en het zou op dat moment nog een half uur gaan duren. Schandalig. Heb mijn bestelling geannuleerd, nu maar zien hoe en of ik mijn geld terugkrijg.

Reactie van Mr. Sushi:Wij hebben zojuist contact met u opgenomen.

, 24-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is heerlijk, bij de bezorging ging er iets mis maar wij werden meteenngebeld en het werd snel opgelost. Een kanttekening is de nieuwe website, ik vind het onduidelijker geworden, je ziet niet meer de grote van de schalen en ik kon geen dag en tijd invoeren dus moest ik nabellen dat het de volgende dag en een tijd moest worden. Voorheen kon je aan het begin dit al aangeven.

, 22-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden zowel Chinees als sushi besteld. De Chinees was oké maar de sushi was echt super lekker. Bezorger was op tijd en vriendelijk. Prettig dat je tegenwoordig via de site ook online kan afrekenen.

, 21-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen met regelmaat onze sushi en is altijd fantastisch! 👍Daarom voor ons geen ander. Wat wij wel een enorm minpunt vinden is dat meerdere malen de bezorgtijd 1,5 uur of langer was

Reactie van Mr. Sushi:Wij vinden dit erg vervelend om te horen, zou u ons een mail kunnen sturen met uw klacht? U kunt de mail sturen naar : info@mrsushi.nl Wij willen graag contact met u opnemen.

, 20-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Sushi was prima, wel jammer dat op nieuwe website, je niet kan inzoomen op de foto’s bij de boxen is niet duidelijk te zien wat erin zit. Of zoom of uitleg zal fijn zijn. Ook raar dat 25 cent gevraagd wordt voor gebruik iDeal.

, 20-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten

, 20-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen nu al jaren heel regelmatig sushi bij jullie, het is heerlijk. Al met al kost dat een hoop geld, prima want we zijn er gek op maar geef gewoon eens die gember mee! Als we er om vragen zit het er niet bij en als wij het vergeten krijgen we er 2. Volgens mij kost dat inkoop voor jullie bijna niks en dus kun je er lekker wat aan verdienen, prima maar lever het er dan wel bij. Voor de rest lekker doorgaan zo!

, 19-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima prijs/kwaliteit en keurig op tijd

, 17-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde bijna een uur voordat de bestelling er was

Reactie van Mr. Sushi:Wij hebben zojuist contact met u opgenomen.

, 14-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit is niet slecht echter de bezorgingstijd is drama. Ruim 2 uur moeten wachten op wat sushi en wat saté. Na anderhalf uur restaurant gebeld en de medewerker zei dat we de volgende dag gebeld zouden worden voor excuses en een kortingcode voor compensatie. Tot op heden hebben wij nog niks vernomen.

Reactie van Mr. Sushi:Wij vinden dit erg vervelend om te horen, zou u ons een mail kunnen sturen met uw klacht? U kunt de mail sturen naar : info@mrsushi.nl Wij willen graag contact met u opnemen.

, 14-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De shrimp tempura waren helaas niet meer warm en waarschijnlijk door de damp was het zakje vochtig. Dit is de laatste 3 keer voorgekomen. De rest was net als anders helemaal goed

Reactie van Mr. Sushi:Wij hebben zojuist contact met u opgenomen.

, 14-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, lekkere sushi vers en ook de warme gerechten waren goed op temperatuur en smaak. Voor herhaling vatbaar!

, 14-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Werd op zaterdagavond toch gewoon snel bezorgd! Sushi leek niet megá vers, maar smaak was goed!

, 14-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit. Vlotte nalevering bij fout in de bestelling.

, 13-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meer dan 1 uur en 3 kwartier wachttijd is te lang. Vervolgens het eten opwarmen in de magnetron is ook niet fijn. Het eten zelf was overigens goed van kwaliteit.

Reactie van Mr. Sushi:Wij hebben zojuist contact met u opgenomen.

, 13-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Ruim 1,5 uur na bestelling geplaatst te hebben bezorgd, maar toen nog onvolledig. Zelfs bij de nabezorging werd nog het verkeerde artikel bezorgd. Dit is dus helaas de laatste keer geweest.

Reactie van Mr. Sushi:Wij vinden dit erg vervelend om te horen, zou u ons een mail kunnen sturen met uw klacht? U kunt de mail sturen naar : info@mrsushi.nl

, 13-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vorig jaar dramatische bezorging gehad op valentijnsdag, besteld om 19:00, geleverd om 21:30. Zonder enige bericht, daar erg boos over geweest. Vandaag nieuwe kans gegeven. Werd gebeld dat de bestelling 10 minuten te laat geleverd zou worden. Ze hebben duidelijk geleerd van de fouten!

, 11-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating