Beoordelingen van Mr. Sushi Hilversum

Recente recensies

4.0
Laura Pauel
25 mei 2022

Super verse sushi, als altijd heel lekker.

Natasja de Gooijer
23 mei 2022

Sojabonen waren een beetje flauw

Pannen
22 mei 2022

Alles was correct prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Natas
21 mei 2022

Lekkere sushi, goede levering

Lasse Lindberg Grinsted
21 mei 2022

The food came 1,5 hours after ordering despite multiple calls and even though we chose “as fast as possible” and at the time of ordering we could chose a fixed time 45 min after the ordering time. The food also tasted and smelled like it had been standing for a while and we got some wrong products.

R.m
20 mei 2022

We hebben een uur van tevoren besteld op een afgesproken tijd. De bezorger kwam.ruim 45 minuten later. De warme sushi was steen koud,wat meteen de kans maakt om daar goed ziek van te worden. Er zat een ook bij de bestelling een warme maaltijd bij,(rijst)ook deze was steen koud,de bijhorende vleesmaaltijd(kip) was ook lauw tot koud. Ik vindt het ronduit schandalig dat dit zo word bezorgd word. Jullie moeten je diep schamen.

A
20 mei 2022

Snel en vriendelijk! Lekkerste sushi in hilversum!

Caroline
19 mei 2022

Eindelijk een bedrijf dat sushi bezorgt in Nederhorst den Berg (overigens zou Weesp dat ook kunnen doen, nog dichterbij). We waren aangenaam verrast. De dimsum en gefrituurde loempiaatjes waren heerlijk en de sushi was ook zalig. Levering hartstikke vlot. Van versturen tot ontvangst iets minder dan een uur. Dat is heel snel als je in aanmerking neemt dat het nog gemaakt moet worden en vervoerd. Kortom, wij zijn heel blij!

Esther
18 mei 2022

De sushi is altijd super vers en heerlijk van smaak we hebben weer genoten :)

Pinar
18 mei 2022

Heerlijk zoals altijd en altijd bezorging volgens afspraak. Top!

S.Dijkstra-Ghazi
15 mei 2022
Patricia
10 mei 2022

Er was rekening gehouden met de wensen i.v.m. allergieën. Ook zag het er weer heerlijk uit. Het eten kwam precies op tijd ondanks de zondag/moederdag drukte. Petje af.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marieke de Haas
10 mei 2022
V v.D.
9 mei 2022

Top!

G. Waanders
5 mei 2022

Lekkere combinatie van sashimi en sushi, zag er fris en vers uit. Goede kwaliteit, prijs verhouding. 1 rauwe zalm had wat wit, smaakte gelukkig heerlijk. Dankjewel

Anne
3 mei 2022

De broodjes waren uitgedroogd en de krab te vet. De boontjes niet gaat. Ook was de gefrituurde kip niet lekker. Wij hebben vaak heel lekker gegeten bij jullie maar gisteren zeker niet

P
1 mei 2022
Bee
30 april 2022

Netjes op tijd bezorgd en heerlijk gegeten !

RK
29 april 2022

Lekker hoor. Netjes en snelle bezorging

Babs van der Pas
28 april 2022

Super lekker eten en mega snel bezorgd!

Berkhout
27 april 2022

Was heel lekker !

Ryanne
27 april 2022

Snel bezorgd. Lekker warm en vers. Heerlijk gegeten ☺️

Esther
26 april 2022

Was heerlijk en netjes verpakt!

P.z van der voort
25 april 2022
dionne
25 april 2022

heerlijk gegeten weer

dionne
25 april 2022

Heerlijk gegeten was weer top

Ronald Stokking
24 april 2022
Joost
24 april 2022

Sushi zoals altijd erg lekker. Allen kunnen ze de bezorgers wel weg sturen, woon twee hoog maar de trap oplopen willen ze niet, moet ik zelf met krukken naar beneden. Daar laat ik het niet voor bezorgen.

De jong
23 april 2022

Eten is goed daar niks over slechts te melden. Bezorging. Inmiddels een keer of 10 besteld en geen enkele keer op tijd geweest.

Den uijl
23 april 2022

Zoals eigenlijk altijd heerlijk

Nina van der Peijl
22 april 2022

Eten was erg lekker. Er ontbrak alleen sojasaus bij mijn sushi. Erg vervelend want ik had zelf ook niet meer in huis en sojasaus hoort er natuurlijk gewoon bij geleverd te worden. Hopelijk kunnen jullie wat voor mij doen om dit goed te maken. Met vriendelijke groet, Nina van der Peijl

Dennis
22 april 2022

Heerlijke verse sushi en nog het geen wat warm moest zijn was nog warm. Dit ondanks dat wij bij het verkeerde filiaal hadden besteld toch nog bezorgd gekregen. Goede service!

Hester Busse
21 april 2022

Helaas werd niet alles geleverd . Bakje gember ontbrak en 2 paar stokjes .

Margreet
18 april 2022

Heerlijk eten op het juiste moment

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Monique verharen
18 april 2022

Als vegetariër bestel ik vega voor mij en niet vega voor de rest. Ik kreeg de ebi roll bij de veggierol in een bakje de de veggie ebiroll zat bij de andere nog veggie rolls. Nu proefde ik het gelukkig meteen maar dit vind ik echt heel slordig en zelfs ronduit gevaarlijk in het geval iemand om andere redenen de nepgarnaal besteld. Graag de volgende keer de veggies bij elkaar in het bakje.

Rafaela Coppenhagen
18 april 2022

Ik klaag niet vaak maar mijn vriend en ik hadden gisteren enorme last van onze buik en flink aan de diarree! Nog nooit gehad bij jullie!! Dus was een slechte maaltijd.. echt heel vervelend:(

Pa van der voort
17 april 2022

Heerlijk!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mariken
17 april 2022

De ebi was niet meer knapperig en koud, net als de Vietnamese loempia’s. Bezorging een half uur later dan verwacht, hoewel ik al in de middag besteld had. Jammer. Niet wat ik gewend was.

Yvon Blaauw
16 april 2022

Jammer dat de Dimsum schotel anders van samenstelling was dan op de site staat.

Jack
14 april 2022

Zoals altijd, snel bezorgd,lekker. Alleen warne snack in papieren zak!!! misschien toch ff zilverfolie zodat het warmer is.

Henk
14 april 2022

heerlijk gegeten

Lientje
10 april 2022

Fijn dat jullie mooi op tijd waren, de sushi was vers, ik had zelf ook het e.a in de oven staan en zo kon alles gelijk op tafel. Een beetje van mezelf en veel van mister Sushi!!

Marlous
10 april 2022

40 minuten te laat. Wel netjes gebeld over de vertraging en excuses bij de deur…

Tania
7 april 2022

Japanse beef met rijst en groenten heel lekker, sushi altijd prima, heerlijk gegeten!

Wendeline Speekenbrink
5 april 2022

Waanzinnig lekkere sushi gegeten met 7 personen. Wat een variaties, alles smaakte voortreffelijk. Bestelling klopte en werd op tijd geleverd. Klasse!

Evelien
4 april 2022

De shashimi zalm was heerlijk, wat ik alleen erg jammer vond was dat de mini loempia's en de kipsaté beide niet warm waren, de kipsaté was ook taai.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joost
3 april 2022

Heerlijke sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Helga
3 april 2022

Het was weer lekker zoals altijd bij jullie.

Edwin
3 april 2022

Zoals altijd prima kwaliteit. En netjes afgeleverd!

Jennifer Woering
1 april 2022

Het was weer heerlijk

ML
1 april 2022

Heerlijke sushi maar jullie zijn 9 vd 10 keer te laat

Yvon
1 april 2022

Het duurde bijna een uur voor mijn bestelling kwam. De edamame boontjes waren keihard en niet lekker. Jammer!

muller
31 maart 2022

Misschien vragen we te veel maar als je binnen loopt als klant, kan er toch wel iemand van de 8 man personeel iets zeggen? Na 1 minuut (geen andere klant in de winkel) was er dan toch iemand die iets vroeg... ondertussen is alles weer een beetje verder afgekoeld. Zo moeilijk is het toch niet om een KLANT vriendelijk te woord te staan? En helaas, dit is niet de eerste keer.

Jacqueline van der klis
29 maart 2022

Kwaliteit echt minder. Word lauw tot koud bezorgd en is echt om de hoek. Garnalenkroketjes droog, oud, te slap en open gebarsten. Echt geen waarde naar je geld. Opnieuw geprobeerd maar gaan niet meer bestellen.

Anna
27 maart 2022
Mohamed Barkaoui
26 maart 2022
Sandra
26 maart 2022

Heerlijke sushi alleen jammer dat de bestelling niet compleet was

Ilse
24 maart 2022

Super lekker!!

Cristine
24 maart 2022

Was heerlijk, en vers

Anoniem
23 maart 2022
Carla
21 maart 2022
Caro
21 maart 2022
Bert
20 maart 2022

Super snel bezorgt ! Heerlijk gegeten

Jacqueline
20 maart 2022

Veel te duur, ik had voor 2 personen voor 50 euro besteld. Er kwam een klein doosje die je met gemak alleen op kon en de beloofde gratis roll zat er niet bij.

Dennis
19 maart 2022

Voor 3 personen kregen we maar 1 bakje sojasaus en 1 wasabi

h.vreeswijk
19 maart 2022

Weer top geregeld

Anoniem
18 maart 2022

Heerlijke sushi, keurig op tijd!

Marie
18 maart 2022

Prima

Marieke
17 maart 2022

De bestelling kwam 1,15 na bestelling aan de de warme snacks waren koud.

M
16 maart 2022

Prima vegetarische opties. Heerlijk vers en snel bezorgd

Conny van Egmond
16 maart 2022

Zoals altijd: heerlijk!

Esther
15 maart 2022
Demi
13 maart 2022

De helft van de sushi viel uit elkaar, sommige nigiri hadden mega dikke plakken vis en sommige enorm klein en dun. De edamame boontjes waren heel hard en leken wel rauw. Veelal tevreden over Mr. Sushi maar nu was het echt zeer matig.

Paul Kortland
13 maart 2022

2 flesjes sake besteld en betaald, 1 bezorgd. Voor tientallen euro's bestellen voor 3 volwassenen met lekkere trek. Slechts één vingerhoed wasabi en 2 zeer kleine verpakkingen soja, pff..... afknapper

M
13 maart 2022

Deze keer waren de edamme heel hard en waterig, dat was erg jammer. De sushi zelf was weer heerlijk!

Nicole
12 maart 2022

Sushi stukken veeeel te groot, waren echt hompen. Knapperig randje was slap en ebi tempura ook slap. FreeRoll niet geleverd, wel aangegeven via de app, niks ontvangen. Iedere x iets mis met bestelling, dit was echt de laatste keer. Iedere bestelling krijg ik achteraf een kortingscode en excuus en hoop ik dat de volgende bestelling wel weer goed is.

Laura
12 maart 2022

Heerlijk! Verse ingredienten, op tijd klaar, vriendelijke mensen, keuze of je de soya enzo er bij wil of niet had ik niet goed gezien. Dat mag voor mij nog wel duidelijk in het eindoverzicht als je online besteld. En uiteindelijk zou het ook mooi zijn om geen wegwerp plastic verpakking voor de sushi mee te krijgen, maar een alternatief te kunnen kiezen .. verder top!

Laura
12 maart 2022

Lekkere sushi , rijst wat minder maar I LOVE

Yvon
11 maart 2022

Wat ik zo jammer vind is dat de Japanese beef zo taai is de laatste keren. Eerder waren het hele dunne malse plakjes, nu zijn het taaie stukjes. Op zich lekker, maar het kan beter.

F
6 maart 2022

Prijs kwaliteit prima in orde. Warme gerechten waren lauw en ik woon op 500 meter. Verder alles wel lekker smaakvol, voldoende wasabi, gember en soja.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eveline
6 maart 2022

Heerlijk zoals altijd! Zeer snelle bezorging en tot de volgende keer!👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Akman
6 maart 2022

Heerlijk vooral de avocado's waren heel vers!

Daphne
1 maart 2022

Het was erg lekker. De grote box van EUR 99 was fantastisch. De bezorging was ook stipt op tijd dit keer.

Laura
28 februari 2022

Super snelle bezorging & zoals altijd erg lekker!

Anthony
28 februari 2022

Prima sushi: lekker, vers, mooie vis en altijd constante kwaliteit. Bezorging vaak snel (30-45min) en warme gerechten nog goed op temperatuur.

M
27 februari 2022
Merel
26 februari 2022

Was binnen 20 minuten na het bestellen bezorgd!! Super snel

Pieter Meijer
26 februari 2022
Nadia
26 februari 2022
Monique
25 februari 2022

Zo heerlijk alles!

Anita
24 februari 2022
Hilversum noord
23 februari 2022

Heb hier vaker besteld maar dit keer was het echt niet lekker. Jammer heb er niet van genoten

Anja
23 februari 2022

Jammer dat ik niet wist, dat als je voor meer dan 25 euro bestelde , je een extra rol cadeau kreeg!!!!

Maartje
22 februari 2022
Victor Bedijn
22 februari 2022

Ik 2 poke bowl besteld maar deze waren zo scherp qua smaak dat het bijna niet te eten was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Luna
21 februari 2022

Sushi was lekker & vers, snel geleverd. Altijd tevreden hier!

Flo
21 februari 2022

Weer erg tevreden, het eten was er erg snel en zelfs in het rotweer. Eten was lekker en gewoon goed. Niks op te merken behalve complimenten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rolf Bleekemolen
20 februari 2022

Ronduit prima verzorgd en helemaal lekker!

Roskam
19 februari 2022

Al paar keer geen hoisin saus over vlees gehad. Dus erg droog. Sushi is goed

Jordy
19 februari 2022

Loempia’s waren niet echt warm meer en bezorger was de weg kwijt. Normaal is de kwaliteit veel beter.

Erwin
19 februari 2022

Met deze storm toch op tijd afleveren

Bert
16 februari 2022

Het was weer heerlijk en top verzorgd !

Petra Dost
16 februari 2022

Voor 60,- besteld, maar de FREEROLL was niet geleverd. Kennelijk onze fout bij het bestellen (?) Deze was voor mijn dochter. Tranen met tuiten dus… Hier was geen schikking over mogelijk na contact omdat we dit zelf niet goed hadden gedaan. Eten was prima, maar toch een naar gevoel aan overgehouden.

Mony Anet Neijsen
16 februari 2022

Heerlijke sushi die super snel bezorgd was. Top

Arends
15 februari 2022

Heerlijke sushi. Het zou alleen fijn zijn als er duidelijker onderscheid wordt gemaakt in plantaardige/vega sushi's en die met vis, bijvoorbeeld door (groen?) stickertje op de deksel te plaatsen en ze niet te "mengen"?

Marianne
14 februari 2022

Ruime porties en lekker eten!

Treffers
14 februari 2022

Bezorging was laat, maar daar was voor gewaarschuwd. Jammer was dat er wel soyasaus bij de bestelling zat terwijl ik aangegeven had dit niet te hoeven. En de wasabi die ik wel wilde zat er niet bij. Ook geen gember gezien. Verder verrukkelijke sushi! We wijten het maar aan de valentijnsdrukte.

Kaart
14 februari 2022
Stefan Vogel
14 februari 2022

lekker gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bas
13 februari 2022

Tonijn en zalm waren niet vers. Garnalen ook onze twijfels bij. Mogelijk schotel welke ze al iets eerder vooraf klaar hadden gemaakt. Verder lekker gegeten. Wanneer vinden jullie een manier om soep te leveren zonder mega lekkage. Hopelijk kunnen jullie er iets mee.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lisa Floor
12 februari 2022
Nienke Luik
12 februari 2022

Super lekker, super kwaliteit, super bezorging!

A.
10 februari 2022

Helaas waren onze warme gerechten erg afgekoeld bij aankomst. Wellicht dat die kwam omdat de bestelling 25 minuten te laat bezorgd werd? De sushi was heerlijk zoals altijd! Zelfs 1 van mijn vrienden die geen sushi fan is heeft er van gesmuld ;)

Van veen
7 februari 2022
Jan Voogd
5 februari 2022

De kwaliteit was goed maar de inhoud klopte niet: ik had 2 chuka wakame besteld (en betaald) maar kreeg er maar 1.

P.
1 februari 2022

Als altijd, 5 sterren! De zalm die gebruikt is, was ook zooo heerlijk! Dank u!! We hebben er weer enorm veel van genoten! :))

Lies Anne
1 februari 2022
Cher
31 januari 2022

Top, alles was in orde!

Jan
31 januari 2022
Grace
30 januari 2022

Alles heel goed en snel bezorgd👍👍👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rolf
30 januari 2022

Weer een tevreden klant

Rianne
30 januari 2022

Duurde erg lang. Bijna 2 uur! Verder correct bezorgd en er werd gebeld over vertraging

Debby Goes
29 januari 2022

We hadden sushi besteld en een rijsttafel. De sushi kwam na ongeveer 1 uur deze was goed te eten, maar de rijsttafel waren jullie vergeten. Kan een keer gebeuren..maar vervolgens kwam de rijsttafel die jullie nog hadden staan, zo werd aan de telefoon verteld en deze kwam bij ons maar wel koud! Koude loempiaatjes en garnalen, de rest hebben we opgewarmd, kip zat geen smaak aan, ossenhaas was echt taai en te rauw...echt slecht dit. Zal jullie niet aanraden, vroeger vaak wel goed eten bij jullie gehad jammer!

Meijer
29 januari 2022

Helaas deze keer 1 uur en 50 minuten op onze bestelling moeten wachten. De inhoud van de snackbox was koud. Wel attent dat er gebeld werd voor de vertraging.

Annick Zeldenrijk
29 januari 2022

De sushi was heerlijk zoals altijd. De pokebowl daarintegen ook alleen jammer dat voor 12 euro je een bak krijgt met 80% rijst er in :(

Pauline
28 januari 2022

Heerlijk en snel bezorgd!

Patricia
27 januari 2022

Bezorging was prima op tijd en erg vriendelijk. De sushi was lekker. Wij vonden alleen wat graatjes in de flamed sushi. Was even schrikken, maar de smaak was er niet minder om.

Rianne
27 januari 2022
R.m
26 januari 2022

Wat echt niet kan, is warme vegetarisch rollen samen in een bakje met warme vleesrollen tegen elkaar. Les nummer 1 wat je leert is dat deze nooit en te nimmer bij elkaar mogen. Mensen die vegetarisch zullen absoluut dit niet op prijs stellen gezien de kruisbesmetting die hier mee kan onstaan. Los van da, het gewoon niet fijn is dat de vlees sappen in de groente rollen komen. Dit kan echt niet mensen!!

Esther
26 januari 2022

Super snel bezorgd en wederom topkwaliteit dank jullie wel

Jac Smeele
24 januari 2022

Netjes op tijd en prima kwaliteit

Marco
23 januari 2022

Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Shanice
23 januari 2022

Lekkere sushi, bestel hier altijd graag! Twijfel wel of de sashimi tonijn echt vers is of dat het uit de vriezer komt.

Laura
22 januari 2022

Warme dingen waren helaas dit keer koud. Duurde ook lang voordat het er was ruim 1 uur en 15 min

Elisabeth
22 januari 2022

Het eten was erg lekker, maar 1,5 uur wachten op de bezorging is erg lang

Nadja Jungmann
22 januari 2022

We bestellen vaak bij jullie. Deze keer was de sushi van mindere kwaliteit. California had nauwelijks visseneieren etc

Demi
22 januari 2022

het eten duurde bijna 2 uur om te bezorgen. toen wij hierover belden werd gevraagd om even te wachten, maar werd vergeten om de telefoon weer op te pakken waardoor wij na lang wachten moesten ophangen en terugbellen..

Hèlen Heerschop
22 januari 2022

Eten was prima besteltijd dramatisch 1 uur en drie kwartier moeten wachten

Nicole
21 januari 2022

Zeer slecht. Ruim 2 uur gewacht op bestelling. Uiteindelijk opgehaald en daar nog 25 minuten langer moeten wachten dan aangegeven door de telefoniste. Iedere x dezelfde excuses, druk, geen personeel etc. Zodra het weekend in zicht komt hebben ze het totaal niet onder controle en is het complete chaos.. Sushi viel allemaal uit elkaar, slecht gerold en amper topping en weinig smaak. Kwaliteit was dus ook slecht door de drukte.

Désirée
21 januari 2022
M
21 januari 2022

We hebben 2,5uur gewacht en vervolgens waren de warme gerechten niet meer zo warm… we waren allerminst tevreden.

Debby
21 januari 2022

Na uur gebeld waar m'n bestelling bleef, daarna kwam t snel. Begrip voor drukte of personeelstekort, maar informeer de klant pro-actief over vertraging.

Linda
21 januari 2022

Heerlijke sushi!! We zijn fan van de meetloversbox!! En de vega box is heerlijk ook voor niet vega’s. Alleen de bezorging duurde dit keer erg lang, maar kan een keer gebeuren.

T.Puijk
21 januari 2022

De warme hapjes die had besteld waren echt niet meer warm en de gyoza was hard

Den uijl
20 januari 2022
Eva Erk, van
19 januari 2022

Heerlijke sushi van krakend verse ingrediënten. Ook de sushi bowl was echt heel lekker. Niets is te zout of te vet. De bezorger was netjes op tijd en vriendelijk.

A.D.
16 januari 2022

We bestellen al jaren bij Mr sushi, echter is de bezorging laatste tijd slecht geworden. Het warme eten kwam koud aan. Daarnaast geen wasabi meer bij de sushi. Helaas.

Annelien
16 januari 2022
NvB
16 januari 2022

De gyoza was koud bij de bezorging

Jayney
16 januari 2022
Grace Ruppert
16 januari 2022

- Het duurde lang (2 uur). - De warme gerechten waren afgekoeld.

Nathalie
15 januari 2022

Sushi valt helaas snel uit elkaar.

Marianne Visser
15 januari 2022

De bezorging duurde langer dan verwacht. Het eten was lekker, alleen was de temperatuur niet optimaal, we hebben het nog moeten opwarmen in de magnetron.

Esther
14 januari 2022

Keurige jongeman beleefd aan de deur

Robert
13 januari 2022

Heerlijke Sushi, aanrader!

JM
10 januari 2022

Zoals meestal lskker gegeten, ook bezorging op tijd. Merci MrSushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jim Juffermans
10 januari 2022

perfect op tijd afgeleverd, heerlijke sushi tegen redelijke prijs

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Florence
10 januari 2022

Ik bestel af en toe bij mr Sushi eten en vaak is het erg goed. Snelle bezorging en goed eten. Alleen afgelopen keer was ik een beetje teleurgesteld. We moesten 2 uur wachten op ons eten, wat ik vergeleken met de vorige keren erg lang vond (vorige keren binnen 1 uur bezorgd). Verder hadden we 2 poké bowls, deze waren erg lekker. Alleen was de avocado beetje bruin. Naast de poké bowls hadden we edamame, deze vond ik niet helemaal top smaken (niet super vers naar mijn idee). Verder vind ik Mr. Sushi een goede zaak alleen deze keer was het niet 5 sterren waard.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Mr. Sushi

Hi Florence! Dank voor het delen van je bevinding, we hopen dat je bij een volgende bestelling weer voor 5 sterren gaat. Zou je een mailtje kunnen sturen naar info@mrsushi.nl met uw review? Wij horen het graag!

Arjan
10 januari 2022

De sushi was29 min later dan vorst aangegeven tevens klopte de bestelling niet

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ilona van Doorn
9 januari 2022
Messie
9 januari 2022

Lekker en vers! We moesten wel erg lang wachten. Volgende keer misschien maar afhalen.

Rayhana
6 januari 2022

90 min moeten wachten op eten... dat is echt niet ok.

Suzanne
6 januari 2022
John
6 januari 2022

Keurig op tijd, en mooie box.

Cas
5 januari 2022
Bregit
5 januari 2022

We hebben heerlijk gegeten was de eerste keer bij jullie maar zeker voor herhaling vatbaar

Tessa
5 januari 2022

Jullie sushi is de beste die ik in tijden gegeten heb. Perfect qua rijst en goed op smaak met verse ingrediënten, goede prijs/kwaliteit. Ik heb heerlijk gegeten, bedankt!

FoDaQu bv
5 januari 2022

Alles was vers.Hier en daar was de smaak wat "flauw" met name de tonijn viel tegen. Ik had aangeklikt "geen stokjes" maar dan krijg je toch 4!!! Sets. Die dingen gaan meteen de vuilnis in... Zonde

p de gooijer
3 januari 2022
Helen
3 januari 2022

Heerlijke grote Family schaal! Perfect op tijd bezorgd op zondag lunch tijd

Irene van Rooij
3 januari 2022

Vriendelijke bezorgers en heerlijk eten, precies op tijd geleverd!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tiems
2 januari 2021

Snel bezorg en weer fantastische kwaliteit. Heerlijk!!

Daphne
1 januari 2021

Heerlijk als altijd, helaas wel later dan afgesproken en ze waren een box vergeten die wel netjes werd nageleverd, kan gebeuren!

Yosra
1 januari 2021

Verkeerde bestelling gekregen en bezorging duurde 1,5 uur. We hebben softshell ebi besteld en we kregen iets met zalm wat niemand eet.

GN Klok
1 januari 2021

Was weer uitmuntend & goed op tijd

Eline
31 december 2021
JM
31 december 2021

Te belachelijk voor woorden. Doe een bestelling om 19:40, wordt vervolgens gebeld om 20:05 dat ze mijn bestelling gingen maken en ruim 1 uur later bel ik op waar mijn bestelling blijft, wordt er gezegt dat deze klaar ligt en het wachten is op de auto.... Trek je eigen conclusie maar.

K
30 december 2021

de gerechten die warm hadden moeten zijn waren koud; echt lekker is het dan niet.

Iris
30 december 2021

Het was heerlijk en mooi op tijd

Ronald Stokking
30 december 2021

Heerlijke sushi

I. Treur
29 december 2021

Ik ben blij dat de sushi geleverd is . De bezorging was wel 1 uur later, er kwam niets terug van een melding dat het latere bezorgtijd zou worden en geen excusses vanuit het bedrijf voor het ongemak. Ook zat er amper smaak aan de vis. Maar goed. Misschien had ik net pech. In deze Corona tijd vol aanvragen voor thuisbezorgt.

Van der Voort
29 december 2021
X
29 december 2021

De kwaliteit viel dit keer tegen. Meestal is het echt top, nu helaas niet. De sushi rolls waren erg schaars belegd en vielen uit elkaar. Helaas.

Cosmin
29 december 2021

The dekuvery came more than 1 and a half hours after I placed the order. It was estimated to com in max. 45 minutes.

Katja
29 december 2021

Bestelling was een uur te laat

Bart
28 december 2021

Kwaliteit was goed, maar bijna drie uur na bestelling pas de bezorging, dat kan echt niet.

Esther
28 december 2021

Vriendelijke bezorger, netjes binnen de tijd

Stepha ie
28 december 2021

Kwaliteit van de sushi was erg goed. Het zou wel fijn zijn als er contact wordt opgenomen met de klant als de bestelling 50 minuten te laat bezorgd wordt.

Martine
28 december 2021

Helaas 1,5 uur op de bestelling moeten wachten en de warme gerechten werden koud-lauw bezorgd. Twee van de vier met buikpijn naar het toilet. Helaas een slechte ervaring.

Barbara van Doorenmaalen
28 december 2021

Helaas waren de stokjes en gember niet in de zak opgenomen. Wel besteld.

Mony Anet Neijsen
28 december 2021

Het warme gedeelte van de bestelling was koud en we hebben 2,5 uur moeten wachten. Niet de service die ik normaal ken van jullie

Nathalie
28 december 2021

Sushi was wel lekker, maar niet consequent vwb dikte en hoeveel rijst. Daarnaast niet heel stevig gerold. De bestelling werd na 2 uur eindelijk bezorgd, ik heb 2 keer naar het restaurant moeten bellen.

Natasja
27 december 2021
Florine
27 december 2021
Jacky
27 december 2021

Fantastisch. Heerlijk gegeten. Japanese rice table. Top verpakt/aangeleverd. Dank jullie wel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Elly
26 december 2021

1ste Kerstdag pas besteld, super kwaliteit en exact op tijd ook nog. 🔝

Poot
25 december 2021

Alles wat warm moest zijn was koud Heel raar zeker omdat ik gratis loempias tegoed had omdat ze vorige keer koud waren . Krijg je ze nu weer koud Toch maar een keer een ander proberen

Margreet
25 december 2021

Heerlijke sushi. Prima van smaak.

Bart
25 december 2021

Gezien de begrijpelijke drukte op kerst avond netjes gebeld dat ze later zouden zijn. Helaas waren wel de warme hapje koud. Voor de rest heerlijk gegeten

P
24 december 2021
Van der voort
24 december 2021

Waarom altijd te laat?????????????

Martin
23 december 2021

Prima sushi en wokgerecht, erg smaakvol. Helaas ontbraken de wasabi en de gember.

G
23 december 2021

Het heeft bijna 2 uur geduurd voordat het eten werd gebracht. Het was inmiddels koud geworden. Zonde van het geld! Avondeten verpest!!!

Jim Juffermans
22 december 2021

het was op tijd en heerlijk

Mike
22 december 2021

Alles wat warm moest zijn was steen koud! Dus niet smakelijk.

Esther
20 december 2021

Netjes op tijd geleverd, keurig verpakt.

Bos
19 december 2021
Jim Juffermans
19 december 2021

Gewelgig, ga 2e KERSTDAG nog een bestelling plaatsen

Bozena
18 december 2021

Ik zou echt op tonijn kwaliteit opletten en boxen zonder augurken en krab(lees: panga) gaan.

Yvonne Janssen
17 december 2021

Sushi was prima, maar was erg slordig verpakt. Alles lag door elkaar en saus was over de diverse sushi gelopen. Warme gerechten vielen tegen qua smaak en warmte. De gerechten waren bijna koud en de kwaliteit van het vlees was matig. Vooral de beef was erg taai. Ook de Si Ya Fang was matig.

Ard Van Gelder
17 december 2021
Eveline
17 december 2021

Altijd heerlijk en een vlotte vriendelijke bezorging. Dank weer!

Maartje Rooijakkers
17 december 2021

Dit keer heel snel bezorgd. Wat fijn is met kleine kinderen. Op vrijdag en in het weekend moet je echt meer geduld hebben. L Kpp lm

Karin Tor
13 december 2021

Prima geregeld alles en heerlijke sushi!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

P
13 december 2021
Marcel van Schalkwijk
12 december 2021
Bas
12 december 2021

Mini loempia's waren koud. Verder heerlijk gegeten zoals altijd. Hoeveelheid is goed En is heerlijk. Thnx

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Chantal
12 december 2021
Marloes
9 december 2021

Super snel bezorgd, helaas waren de warme producten (edamame boontjes en mini loempia’s) vergeten mee te geven aan de bezorger. Kan natuurlijk gebeuren, dus even gebeld en ook al snel weer een bezorger aan de deur, maar wel met dezelfde loempia’s die eerst vergeten waren en vervolgens nog onderweg zijn geweest en dus bij aankomst volledig koud waren. Dat vond ik wel een beetje kwalijk, bak dan even een nieuwe portie zodat ze in ieder geval warm aankomen :)

Hoes
9 december 2021

Maaltijd (mihoen Singapore) was ronduit slecht. Paar kleine stukjes kip en twee garnalen. De mihoen was lauw en bestrooid met ‘n poederig kruid. Zelden zo slecht gerecht gehad. (Niet opgegeten)

Jaap
9 december 2021

Echt waanzinnige sushi! Lekker vers en mooi. Bezorging was keurig op tijd en vriendelijk!

Eddy Jones
9 december 2021

Snel besteld, snel geleverd, altijd lekker!

Ron Muizelaar
8 december 2021

Vers gemaakt , duurde wat langer waarschijnlijk doordat het vers gemaakt , maar dat is het zeker waard

Jimmy
8 december 2021

3 x Poke bowl besteld, smaak was goed, wel heel weinig topping voor 12,50. De tonijn waren geen stukjes meer maar gewoon plakjes en ook nog eens heel weinig. Erg jammer

M
8 december 2021

Oei, dit was wel heel erg slecht. De bezorging was, zoals gebruikelijk, weer veel te laat. Maar het grootste probleem was toch wel de sushi. Die was echt niet vers. Zat ook nauwelijks smaak aan… En nu heb ik al twee dagen last van m’n darmen en zit ik voortdurend op de wc. Echt niet OK! Tijd voor een bezoekje van de NVWA?

Hilversum noord
6 december 2021

Top alles was lekker sushi /wok/lumpia Zeker een aanraden beste wok in Hilversum

Désirée
5 december 2021

Mooi op tijd en superlekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jessy
5 december 2021

Fijne en snelle levering. Het eten was netjes verpakt en zag er minstens zo smakelijk uit, als dat het rook. De Japanse rijsttafel was erg lekker. Alles had een eigen smaak, zelfs de rijst en de mihoen. Het zou zeker 5 sterren krijgen, als er iets minder zout en knoflook gebruikt zou zijn. En meer groente zou ook lekker geweest zijn. Thanks weer, graag tot een volgende keer.

Annick Zeldenrijk
5 december 2021

Heerlijke sushi zoals altijd en lieve bezorger die stipt op tijd was 🙌🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kelly
5 december 2021

Het eten was smakelijk! Helaas was het al flink afgekoeld toen het aankwam. Hierdoor was het eten echt minder lekker dan wat het had kunnen zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

G.
5 december 2021

All was super delicious and we enjoyed the food ! Only the duck bao bun was not a success, the meat too thick and sauce not good quality, could be improved on.

Samantha
4 december 2021

Bestel altijd bij Mr. Sushi! Heerlijke sushi en poke bowls voor een goede prijs. En de bezorging is altijd netjes op tijd.

Noor
3 december 2021

De veggie gerechten zijn heerlijk (crispy vega)

Peter V
3 december 2021

Erg lekker, zal zeker vaker bestellen!

Hans
30 november 2021

Prima bezorging en heerlijke noedels en sushi

N.
30 november 2021

Best sushi van hillywood

Esther Stitselaar
29 november 2021

Heerlijk en netjes op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Koen Hebels
29 november 2021

Om half 5 besteld voor 18.00 uur bezorging. 3 keer zelf moeten bellen om er achter te komen dat de hele bestelling niet goed is doorgekomen. Uiteindelijk om half 8 een keer het eten gehad, wat overigens wel erg lekker was. Maar de bezorging was dus wel jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Felicia
29 november 2021

Sushi was wederom goed. Altijd goeie kwaliteit, voor een zondag ook redelijk snelle bezorging. Ik bestel hier graag

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lisa Floor
28 november 2021
Sebastiaan
28 november 2021

Ik bestel hier vaker, altijd tevreden, deze keer om 19:15 besteld en we kregen ons eten om 21:30. Tegen deze tijd hadden we er eigenlijk al geen zin meer in. Zonder enig bericht van vertraging of excuus. Erg jammer

Dennie
27 november 2021

Sushi was ontzettend lekker. En precies op de tijd dat we hadden gevraagd.

Carin
27 november 2021

2 1/2 uur wachten op je eten is echt te lang!!

Jan
27 november 2021

Bezorgtijd 2,5 uur!!!!!!!!!!!

Joanne
27 november 2021

Na 2,5 uur en twee belletjes nog geen eten. Niet content. Eten was overigens prima te eten, maar smaakt dan toch minder lekker.

Reinoud
26 november 2021

Net een uitgebreide beoordeling geschreven, maar door een website probleem ging dat fout. Moet ik nu weer intypen dat de bestelling er na 1u45min nog niet was, dat ze telefonisch onbereikbaar waren, dat ze toen uiteindelijk opnamen en zeiden het gaat nog 45 min zou duren, en dat ik toen zei laat maar zitten. Om 20.45 zelf maar gaan koken, beetje kribbig, door knorrend maagje. Geen beste beurt van Mr Sushi. Volgende keer een ander proberen. Hoop dat ik zonder gedoe de €45 terug krijg, da’s afwachten.

Jan Wouters
26 november 2021

De bestelling kwam 2 uur te laat. Verder was er i.p.v. de sake roll een california roll geleverd. Zeer teleurstellend.

Pieter Meijer
26 november 2021

Ik snap dat het druk is op Black Friday, maar ruim 2,5 uur is wel erg overdreven

Anouk
26 november 2021

Ruim 2 uur gewacht op onze bestelling en beide soft Shell rollen ontvangen zonder avocado. Erg jammer!!

Amanda
26 november 2021

Prijs kwaliteit erg goed! Perfecte service ook. Aanrader!

Cathelijne
26 november 2021

Het was heerlijk. We moesten wel 2,5 uur op onze bestelling wachten.

Janine
26 november 2021

Keer op keer. Weer verkeerde bezorging. Of krijg de bestelling van iemand anders of ze vergeten de helft. Iedere keer wat. Vandaag weer warme bestelling vergeten na bellen nabezorgd ijskoud!!! En daar betaal je dan best veel voor.

Yvette
26 november 2021

Wat een aanfluiting. Zonder dat ik het wist bijna 3 uur op mijn bestelling moeten wachten. 4 keer gebeld en steeds de smoes dat het Black Friday was. Zet dat er dan duidelijk bij. Ik betaal graag die 3 euro extra, als mijn eten op tijd komt. Ik ben een vaste klant, maar ik weet niet of ik nog terugkeer. Na 4 keer bellen niet eens eens een compensatie. Ik snap niet dat er Black Friday aanbiedingen zijn als jullie de drukte niet aankunnen...

Karin
24 november 2021

Superlekkere en verse sushi! Al jaren trouwe klant….

Marny van Aartsen
23 november 2021
Maarten
23 november 2021

Goede ingrediënten maar erg veel rijst naar verhousing in de pokebowls en een half uur te laat is niet heel fijn voor een eerste bestelling …

Stephanie
23 november 2021
Mrs
22 november 2021
Mariken
21 november 2021
Bas
21 november 2021

Soep had ruim gelukt en snacks nat en sappig gemaakt, verder eten zoals we gewend zijn. Lekker gegeten en netjes 30 min na bellen binnen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Madelon
21 november 2021

Heerlijk gegeten, en super op tijd bezorgd.

Jasmijn
20 november 2021

Top, snelle bezorging en heerlijk eten!

Ria
19 november 2021

Sushi erg lekker, saus yakitori te dik en zout. Voorheen dunner en zoeter

Gigi
19 november 2021
Mecorgon
19 november 2021
Ralph
19 november 2021
Anonieme Smuller
18 november 2021

Zowel sushi als warme maaltijd was perfect klaargemaakt. Bezorging was vlot. Helemaal top!

Em
18 november 2021

Stip optijd geleverd en altijd heerlijk en vers!

Désirée
17 november 2021
Stephanie
16 november 2021

Altijd lekker!

Anouk
15 november 2021

Helaas was die sushi niet van kwaliteit die we gewend zijn. De crunch was erg vettig en de vulling leek wel doorkookt. Ook de de andere “normale” sushi was erg weeïg van smaak. Jammer, hopelijk volgende keer beter

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erwin
15 november 2021

Prachtig op tijd een heerlijke sushi maaltijd bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.